COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Studenten Begeleiden

Wil je in Nederland komen studeren, of je woon je hier al een tijdje? Misschien is Nederland wel een beetje vreemd land voor je. Je hebt je familie en vrienden achter moeten laten. Dit is niet fijn, maar je hebt een doel voor ogen en wilt wat bereiken. Soms kan het zijn dat je in of tijdens je studie tegen een probleem aanloopt die je niet (helemaal) zelf kunt oplossen. Wij kunnen je hierbij helpen en er zo voor zorgen dat je jouw doel kan bereiken. Heb je moeite met het invullen van belangrijke formulieren, het schrijven van brieven, het inschrijven voor een woning, de aanvraag van je Digi-D? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van je (zorg)verzekeringen? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Ook studenten (beurs) en free-movers die extra coaching of begeleiding willen kunnen bij ons terecht. Wij hebben een passende aanbieding speciaal voor jullie. Zo kunnen we je vanaf je aankomst begeleiden en samen werken aan het realiseren van jouw doel. Wij bieden je de mogelijkheid om je voor 6 maanden of 1 jaar te begeleiden. Zo weet je zeker dat je een goede start hebt voor het realiseren van jouw droom. Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met ons op via olbinaservices@gmail.com.

De laatste tijd merken we dat veel studenten op zichzelf naar Nederland komen om te studeren. Voor veel jongeren is het niet meer nodig om met een beurs naar Nederland te komen. Als je naar Nederland komt om te studeren moet je jezelf wel goed voorbereiden. Met de juiste informatie en een aanspreekpunt voor al je vragen is de kans dat je succesvol jouw gekozen studie afmaakt veel groter. Jouw persoonlijk aanspreekpunt kent de weg in Nederland en ook wanneer je jezelf eenzaam voelt kan je hier terecht.

Als student en free-movers kom je vaak dingen en uitdagingen tegen die invloed hebben op je studie (jouw toekomst). Daarom bieden wij van Olbina Services (OBS) de mogelijkheid om je door ons te laten begeleiden. Vanwege onze soortgelijke culturele achtergrond en ervaring kunnen we verbinding maken met jou en Nederland. Uit onderzoek is gebleken dat sommige buitenlandse studenten hun studie niet hebben afgemaakt omdat ze niet de juiste begeleiding hebben gehad. Met Olbina Services willen we dat voorkomen en zorgen dat studenten hun studie succesvol afmaken en daarmee een goede basis leggen voor hun toekomst.

Heb je hulp nodig bij:

Invullen van formulieren
Brieven schrijven
Bezoek aan rechtbank, gemeente enz.
DigiD aanvraag
DUO /OV aanvraag
Rekening openen
Zorg verzekering afsluiten
Toeslagen aanvragen
Inschrijven voor woning

© Copyright 2019 Olbina Services Powered by Fourg Solutions