st.begeleiding-001

Studenten Begeleiden

Wil je in Nederland komen studeren of woon je hier al een tijd? Heb je familie en vrienden achter moeten laten. Het was een lastig besluit, maar je hebt een doel voor ogen. Het kom weleens voor dat jij tijdens je opleiding tegen bepaald problematiek aanloop. Deze problematiek kan je niet of volledig zelf oplossen. Wij kunnen jou hierbij ondersteunen en ervoor zorgen dat hierdoor je doel behaald. Wij ondersteunen jou bij het schrijven van brieven, invullen van belangrijke formulieren, het zoeken van een passend woning, het aanvragen van Digi-d, het aanvragen van (zorg) verzekeringen, etc. Neem gerust contact met ons op.

Ook studenten met een beurs en free-movers die extra coaching en/ of begeleiding willen kunnen bij OAS terecht. Wij hebben een passend begeleiding die aansluiten bij jullie. Zo kunnen wij jou vanaf het begin begeleiden tot het realiseren van jouw doel. Ieder student kan een keuze maken om begeleid te worden voor 6 maanden tot 12 maanden. Hierdoor kan jezelf garanderen tot het realiseren van jouw droom. Mocht je vragen hebben of wil je meer te weten komen, neem dan gerust contact met ons via olbinaservices@gmail.com

De laatste tijd merken we dat veel studenten op zichzelf naar Nederland komen om te studeren. Voor veel jongeren is het niet meer nodig om met een beurs naar Nederland te komen. Als je naar Nederland komt om te studeren moet je jezelf wel goed voorbereiden. Met de juiste informatie en een aanspreekpunt voor al je vragen is de kans dat je succesvol jouw gekozen studie afmaakt veel groter. Jouw persoonlijk aanspreekpunt kent de weg in Nederland en ook wanneer je jezelf eenzaam voelt kan je hier terecht.

Als student en free-movers kom je vaak dingen en uitdagingen tegen die invloed hebben op je studie (jouw toekomst). Daarom bieden wij van OA Services (OAS) de mogelijkheid om je door ons te laten begeleiden. Vanwege onze soortgelijke culturele achtergrond en ervaring kunnen we verbinding maken met jou en Nederland. Uit onderzoek is gebleken dat sommige buitenlandse studenten hun studie niet hebben afgemaakt omdat zij niet de juiste begeleiding hebben gehad. Met OA Services willen we dat voorkomen en zorgen dat studenten hun studie succesvol afmaken en daarmee een goede basis leggen voor hun toekomst.

Heb je hulp nodig bij:

  • Brieven schrijven
  • DigiD aanvraag
  • DUO /OV aanvraag
  • Rekening openen
  • Invullen van formulieren
  • Bezoek aan rechtbank, gemeente enz
  • Zorg verzekering afsluiten
  • Rekening openen
  • Toeslagen aanvragen
  • Inschrijven voor woning
┬ę Copyright 2019 OA Services Powered by Fourg Solutions